Knjiga utisaka

Komentari, utisci, pohvale i kritike

Tijana i Marko

14.08.2017. 18:05:55

Dosao je dan kada smo rešili da našu ljubav krunišemo brakom. Tada je počela problematika organizovanja svadbe, izmedju ostalog i odabir benda. Po preporuci prijateljice smo kontaktirali Edija, koji je na prvom sastanku oko dogovora za bend na nas ostavio izuzetan utisak. 12.08.2017. je bio naš najsrećniji dan i Edi i Spomenari ne da su opravdali naša očekivanja, već ne postoje reči kojima bi opisali atmosferu koju su svojim nastupom stvorili u sali. U to smo sigurni pošto svi gosti sa kojima smo se čuli imaju samo reči hvale za bend. Već dva dana nakon svadbe nam zvoni telefon i prijatelji nas mole da sačuvamo broj benda kako bi ih angazovali za svoje proslave. Hvala Vam još jednom na fenomenalnoj atmosferi koju ste stvorili i što ste učinili naš dan još lepšim. Veliki pozdrav i sve najlepše u daljem radu žele Vam prezadovoljni mladenci.

Aleksandra & Vladimir

27.03.2017. 21:01:32

Sve po našem ukusu... Ulepšali ste naš dan... Živeli!

Bokica

28.09.2016. 23:40:45

Malo je reci hvala. Bili ste predivni, opušteni, priodni, profesionlni maksimalno i sto je retko radili ste dusom i srcem.

Slađa

26.08.2016. 13:02:52

Divni ljudi, profesionalni. Zaista su doprineli da nam taj dan, svadba, ostane u najprijatnijem secanju.Caroban dan! Muzika na nivou, sa svakom sledecom pesmom sve vise gostiju je na nogama. Veselo i zaista je prelepo kada svi gosti ucestvuju ,a to i jeste svrha svadbe. Aleksandre, hvala tebi i bendu , bilo nam je zadovoljstvo saradjivati sa vama.

Jezdići

29.07.2016. 22:22:57

Dugo smo se radovali tom danu kada ćemo, zajedno sa prijateljima i rodbinom, proslaviti punoletstvo našeg sina! Da bi uživanje bilo kompletno, pored dobrog društva, za atmosferu je bio neophodan nepogrešiv izbor banda. A to su bili Edi i Spomenari!Kvalitet i profesionalizam nesporni! A ono što je još važnije, toliko dobra i pozitivna energija! Ma oni su bili naši, jednako kao i ostali bliski nam gosti...Kao da se znamo svih tih 18 godina... Hvala vam još jednom što ste podelili sa nama te divne trenutke!

Tanja i Misa

11.05.2016. 19:36:50

Na svakom svadbenom veselju, atmosferu cini muzika. Svi gosti na nasoj svadbi su nam se zahvaljivali danima na lepom i nezaboravnom provodu. A mi sve to prepisujemo ovom divnom bendu, koji je svojim raznovrsnim repertoarom, divnom emocijom koju je preneta na nase goste, ovo nase veselje ucinio nezaboravnim.Vrednim pamcenja. Neizmerno zahvalni i srecni sto ste nam tog dana podarili sebe....

Ostavite svoj komentar


Čekirajte da niste robot

Postavite sliku: