Knjiga utisaka

Komentari, utisci, pohvale i kritike

Nikola i Milena

29.11.2010. 23:24:43

Naša svadba je bila još 01.05.2010. a još uvek ste nam u odličnom sećanju. Da ste bolji ne bi valjalo !!! Nije slučajno što se video zapis sa naše svadbe nalazi na vašem sajtu. Veliki pozdrav za Saleta i ekipu. PS Ako rešim da se ponovo ženim, za muziku ne brinem, a isto važi i za Milenu... ako vam treba vokalna podrška, slobodno se javite.

Goran i Sandra Macur

17.10.2010. 00:00:30

Još sličica...

Goran i Sandra Macur

16.10.2010. 23:57:26

Sličice...

Goran i Sandra Macur

17.10.2010. 00:01:30

Dragi muzičari, još jednom da vam se zahvalimo na divnoj muzici i profesionalnosti sa kojom je izvodite. Svadba je prošla, slike se rade, mi smo bili odlični ali "Novi spomenari" su bili savršeni. Pored njih nije bitna hrana, piće i torta. SVIRAJU SVE, čak i ono što mislite da ne znaju. A gosti, kad je prošlo , samo pitaju " gde ih nađoste, gde sviraju da idemo da ih slušamo i igramo sa njima?".I svi smo uživali, pevali i igrali sa njima, a bogami i oni sa nama. Nadamo se da će još biti puno lepih dogadjaja koje ćemo proslaviti uz muziku Novih spomenara!

Dragana i Bojan

12.10.2010. 12:57:25

Proslo je skoro 20 dana od naseg vencanja, a mi smo jos, cak i nakon medenog meseca, pod jakim i fantasticnim utiscima sa nase svadbe sve to zahvaljujuci jedinstvenoj, neponovljivoj, originalnoj, veseloj i profesionalnoj grupi Novi Spomenari. Preporucujemo ih svima koji zele kvalitetan zvuk, savrsene glasovne mogucnosti, fenomenalnu atmosferu, raznovrsnost i prefinjenost repertoara. Mi cemo se sigurno u buduce veseliti uz njih. Edi i ostali clanovi grupe, srca su nam puna i jos igraju u ritmu vasih divnih melodija. Hvala!

D & D

29.09.2010. 12:10:15

Evo samo kratko, još smo u svadbenom "haosu", želimo samo da napišemo za sve one koji se predomišljaju, da su Novi spomenari jednostavno FANTASTIČNI. Ulepšali su nam svadbu, vodili program, svirali različite žanrove, i za stare i za mlade, i narodna kola i urbane stvari, i 80-te i neke sadašnje hitove, špansku, cigansku.... i sve tako da niko nije osetio prelaze...i uopšte nismo morali da lupkamo glavu oko spiska pesama, jednostavno smo ih pustili da sami tematski odrade deonice kako oni najbolje umeju. I komentari ostalih su ukratko rečeno naj naj. Pustili smo ih da rade i vode program po svome, onako kako oni to najbolje umeju i nismo se pokajali, sve vreme podijum je bio pun. I još jedna napomena, ljudi su profesionalni, imaju iza sebe snimljene albume, hitove, PGP RTS, a cena im je vrlo pristupačna, mnogo više od nekih izvikanih i na brzinu sklepanih bendova. Kulturni, pevačica Senka je super, Edi je zabavan, otvoren, prijatan - vidi se da i oni uzivaju u svom poslu.

Ostavite svoj komentar


Čekirajte da niste robot

Postavite sliku: