Muzika za svadbe | Orkestar za svadbu | Veselja | Zabave | Proslave | Beograd | Srbija

Na ovoj stranici možete pročitati utiske i komentare onih na čijim smo veseljima svirali. Da li je to bila svadba, rođendan, krštenje, žurka ili godišnjica, naš nastup doprineo je da bude nezaboravno i veselo.

 

I Vi možete postaviti svoj komentar sa slikom ili bez nje. Administrator će odobriti prikaz Vašeg unosa bez obzira da li nas hvalite ili kudite, osim komentara koji sadrže vulgarnosti ili vređaju bilo koga po bilo kojoj osnovi. Edi Bandzadržava pravo jezičke korekcije unosa.

Slika - PictureKomentari - Comments
D & D je napisao/la: 29 09 2010 - 12:10
Evo samo kratko, još smo u svadbenom "haosu", želimo samo da napišemo za sve one koji se predomišljaju, da su Novi spomenari jednostavno FANTASTIČNI. Ulepšali su nam svadbu, vodili program, svirali različite žanrove, i za stare i za mlade, i narodna kola i urbane stvari, i 80-te i neke sadašnje hitove, špansku, cigansku.... i sve tako da niko nije osetio prelaze...i uopšte nismo morali da lupkamo glavu oko spiska pesama, jednostavno smo ih pustili da sami tematski odrade deonice kako oni najbolje umeju. I komentari ostalih su ukratko rečeno naj naj. Pustili smo ih da rade i vode program po svome, onako kako oni to najbolje umeju i nismo se pokajali, sve vreme podijum je bio pun. I još jedna napomena, ljudi su profesionalni, imaju iza sebe snimljene albume, hitove, PGP RTS, a cena im je vrlo pristupačna, mnogo više od nekih izvikanih i na brzinu sklepanih bendova. Kulturni, pevačica Senka je super, Edi je zabavan, otvoren, prijatan - vidi se da i oni uzivaju u svom poslu.
 
Rada&Bobo je napisao/la: 16 09 2010 - 14:45
Hvala Vam za divnu atmosferu koju ste stvorili Vasim neospornim kvalitetom na nasoj svadbi u prelepom ambijentu hotela Orasac. Odgovornost od prvog susreta do poslednjeg trenutka, raznovrsnost repertoara pracena odlicnim glasovnim mogucnostima, pouzdanost... mogu da obezbede samo profesionalci kao sto je svaki clan Vaseg tima. Uzivali smo i mi i gosti. Svaka Vam cast! PS. Za odlicnu fotografiju hvala fotozuci.
 
Olja je napisao/la: 24 05 2010 - 17:12
Napravili ste predivnu atmosferu i ucinili da nas dan bude zaista savrsen! Hvala Olja i Gaga
 
 « Predhodna  1 2 3 4 5