Muzika za svadbe | Orkestar za svadbu | Veselja | Zabave | Proslave | Beograd | Srbija

 
 

Šou (show) muzička grupa za klupske zabave, proslave, svadbe i koncertno muziciranje

EDI BAND

Ako Vam je potrebna kvalitetna muzika sa kompletnim zabavnim programom za svadbe, proslave, veselja ili bilo koji radostan događaj i želite da nas angažujete, možete nas kontaktirati:

Telefonom: 062/301-934
Aleksandar Edi Medošević
Na e-mail: aemedosevic@gmail.com
Skype name: aleksandaredi58

U kalendaru proverite da li smo nekog datuma slobodni ili smo već angažovani na nekom javnom nastupu, svadbi ili veselju.

 

Na ovoj stranici su baneri i linkovi naših prijatelja i saradnika. Takođe, ovde vršimo razmenu banera i tekstualnih linkova sa svim kulturnim i pristojnim sajtovima koji žele razmenu po principu 1:1.

 

Ako i Vi želite da razmenimo banere ili tekstualne linkove, po principi 1:1, preuzmite i postavite naš baner i linkujte ga na http://www.edi-medosevic.com, ili unesite donji kod (code) i javite nam se mail-om. Sa zadovoljstvom ćemo postaviti Vaš baner ili tekstualni link na naš sajt.

logo novi spomenari

Prijatelji sajta, razmena banera, korisni linkovi:
Baneri:

Kod za baner:

<a href="http://www.edi-medosevic.com" target="_blank"><img src="http://www.edi-medosevic.com/slike/logo_novispomenari.jpg" width="120" height="60" border="0" alt="Muzika za svadbe i sva veselja" title="Novi spomenari" /></a>

Kod za tekstualni link:

<a href="http://www.edi-medosevic.com" target="_blank">Muzicka grupa Novi spomenari</a>